Titel
De Smaakbijbel / combinaties, inspiraties en recepten
Schrijver
Segnit, Niki
Taal
Nederlands
ISBN
9789057594434
Uitgever
Podium
Prijs
€ 15,00
Bijzonderheden
2011 / gebonden met leeslint / 416 pag. / 606 gram / gelezen en in goede staat
Meer info
'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil
'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer
Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer
Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
Afbeeldingen
Koos Tak
Zevenaar
Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch.
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft)
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzending via DHL ook mogelijk.
Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Koos Tak
- Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Koos Tak kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.