Titel

Creeren vanuit je bron

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

14,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
CREEEREN VANUIT JE BRON

In ons is een energie, de zielsenergie, die staat te popelen om vorm aan te nemen. Deze energie stroomt door het veld van jouw vibraties en neemt in overeenstemming daarmee buiten je vorm aan. Je kunt het ook anders formuleren: het universum 'leest' jouw vibratie en levert je via de wet van aantrekking ervaringen en dingen die ermee in overeenstemming zijn. Je vibratie wordt bepaald door je gedachten, emoties, angsten, beelden, verwachtingen, intenties. Dit geheel noemen we de structuur van je overtuigingen. Je hebt zowel overtuigingen die je geven watje wilt, bijvoorbeeld het geloof in gezondheid, steun en overvloed, alsook overtuigingen die je geven wat je niet wilt, bijvoorbeeld het geloof in tekort of in strijd. Het maakt het universum niet bijzonder veel uit watje gelooft, het universum weerspiegelt slechts je overtuiging, je vibratie, door je dingen te geven die met die overtuiging in overeenstemming zijn. Je kunt nu je werkelijkheid gaan 'lezen' als reflectie van jezelf. Als er dingen in je leven zijn die je niet bevallen, hoef je niet meer naar buiten te kijken, maar slechts naar binnen. Dit spiegelende karakter van jouw werkelijkheid geeft je ook de mogelijkheid om je leven meer te maken zoals je het werkelijk wilt. We willen zoveel, maar als je goed voelt en luistert, zijn er dingen die je werkelijk wilt. Dit zijn de zielsimpulsen. Als je deze volgt en je bekwaamt in de energetische vaardigheden van het creëren kun je je leven zo maken dat het een reflectie is van je diepste verlangens en je hoogste weten. Dan creëer je alleen nog vanuit je bron.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Kalse , John - Creeren vanuit je bron
Kalse , John - Creeren vanuit je bron
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren