Titel

De passievrucht

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020402179

Uitgever

L.J. Veen

Prijs

4,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005, Gebonden met s.o. Nieuwstaat (ongelezen en smetteloos). Past door brievenbus.

Meer info
Karel Glastra van Loon schreef met De passievrucht een boek wat uitgroeide tot een wereldwijde bestseller. Wat gebeurt er als je als vader van een dertienjarige zoon ontdekt dat je al je hele leven onvruchtbaar bent? Die vraag is het intrigerende beginpunt van De passievrucht. Op zijn zoektocht naar de biologische vader van zijn zoon Bo neemt de verteller de lezer mee op een reis door zijn verleden. Alles wat hij al die jaren over zichzelf en over zijn leven heeft geloofd moet hij heroverwegen. En hij zal antwoorden moeten geven op vragen die hij liever nooit had gesteld. Wat weet je eigenlijk van degenen die je liefhebt? Hoe goed ken je hen die je het meest na zijn?
Afbeeldingen
Glastra van Loon. Karel - De passievrucht
Tijdgeest Maastricht

Met een goeie verpakking kost een brievenbus pakje in Nederland 4,25 euro. Een pakket kan goedkoop met DHL (zelf afhalen) voor 4,50 euro. Voor elke andere verzendwijze graag contact opnemen. Zelf ophalen in Maastricht is gratis.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Tijdgeest.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Tijdgeest
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tijdgeest een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tijdgeest vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Tijdgeest kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren