Titel

Shock

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022985151

Uitgever

A.W. Bruna Uitgevers, 2006

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback / Conditie: goed / 310 blz.

Meer info
Deborah en Joanna zijn twee vriendinnen die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Op een dag zien ze in de krant een advertentie die de mogelijkheid lijkt te bieden om een aantrekkelijk centje bij te verdienen: een exclusieve, zeer commerciële vruchtbaarheidskliniek in Bookford zoekt eiceldonors. Een bijkomend voordeel is natuurlijk ook dat zij een goede daad verrichten: ontvruchtbare echtparen zullen hiermee geholpen zijn. En ondanks de geruchten over de onverklaarbare verdwijning van een Harvard-studente die doneerde, melden de vriendinnen zich aan.

De hele opzet lijkt uitstekend te slagen. Maar gaandeweg beginnen Deborah en Joanna zich af te vragen wat er met hun gedoneerde eicellen is gebeurd. Als de kliniek weigert informatie te verstrekken, besluiten ze er onder een valse naam te gaan werken. En al snel ontdekken zij de gruwelijke waarheid...
Afbeeldingen
Cook, Robin - Shock

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Margret's boekwinkel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Margret's boekwinkel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Margret's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Margret's boekwinkel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Margret's boekwinkel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren