Titel

Op glad ijs

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044926033

Uitgever

Zwarte Beertjes, 2005

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback / Conditie: nieuw / 350 blz.

Meer info
Lucas Davenport is een ongewone politieman. Niet alleen vanwege zijn extravagante, luxueze levensstijl, maar vooral vanwege zijn onconventionele, nietsontziende manier van werken.

Een moordenaar die zichzelf de Iceman noemt vanwege zijn verregaande koelbloedigheid, geeft op de eerste pagina's van dit ijzingwekkend spannende verhaal op niet mis te verstane wijze zijn geloofsbrieven af. In een afgelegen huis ergens in de bossen van Wisconsin vermoordt hij een heel gezin. Zodra de slachtoffers worden gevonden, schakelt de lokale politie Lucas Davenport in. Deze ziet zich niet alleen geconfronteerd met de kille, berekende moordenaar, maar ook met een uiterst strenge vorstperiode. Verblindende sneeuwbuien teisteren de hele streek en ontregelen het dagelijks leven. Ondanks de barre omstandigheden ontdekt Lucas al snel dat de moordenaar op zoek was naar een foto met kennelijk de beschuldigende informatie. Lucas moet die foto zien te vinden voordat de moordenaar dat doet. Dan slaat de Iceman opnieuw toe...
Afbeeldingen
Sandford, John - Op glad ijs

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Margret's boekwinkel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Margret's boekwinkel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Margret's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Margret's boekwinkel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Margret's boekwinkel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren