Titel

CSI Miami : Doelwit

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789061122333

Uitgever

Karakter Uitgevers B.V., 2005

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback / Conditie: goed / 221 blz.

Meer info
Inspecteur Horatio Caine staat aan het hoofd van een topteam van forensische wetenschappers dat de sporen van de misdaad volgt in het tropische Florida. Samen verzamelen en analyseren ze bewijsmateriaal dat de waarheid aan het licht moet brengen en dat recht moet doen aan hen die in de meeste gevallen niet voor zichzelf kunnen opkomen: de slachtoffers …

Topcrimineel Kurt Wallace moet alles op alles zetten om zijn enorme misdaadimperium bijeen te houden – totdat een paar goedgeplaatste kogels zijn strijd beëindigen. En meteen verschijnen er talloze kapers op de kust die hun stukje van de onderwereld van Miami willen opeisen. Het is nu de taak van Horatio Caines CSI-team om uit te vinden wie de moord pleegde waarvoor iedereen in Miami het motief had om hem te plegen.
Afbeeldingen
Collins, Max Allan - CSI Miami : Doelwit

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Margret's boekwinkel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Margret's boekwinkel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Margret's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Margret's boekwinkel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Margret's boekwinkel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren