Titel

Kay Scarpetta omnibus: Doodsoorzaak / Onnatuurlijke dood / De brandhaard

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024540884

Uitgever

Luitingh Sijthoff, 2005

Prijs

4,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover / Conditie: goed / 952 blz.

Meer info
DOODSOORZAAK:
In deze zevende thriller uit de Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell krijgt Scarpetta te maken met een gecompliceerde samenzwering die haar meer dan ooit tevoren op de proef stelt. Doodsoorzaak is het zevende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crimethrillers, betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Op nieuwjaarsavond van het meest bloederige jaar sinds de Burgeroorlog duikt patholoog-anatoom Kay Scarpetta in de donkere diepten van een scheepskerkhof. Daar treft ze de menselijke resten aan van Ted Eddings, een duiker en onderzoeksjournalist. Welk exclusief verhaal ontdekte hij, waardoor hij in de ijzige Elizabeth River belandde? En waarom werd Scarpetta anoniem opgebeld met het nieuws van Eddings’ dood nog voor de politie er vanaf wist? Wanneer vervolgens haar mortuarium-assistent wordt vermoord, ontdekt Scarpetta dat beide zaken met elkaar te maken hebben. Samen met rechercheur Pete Marino en haar nichtje Lucy raakt Kay Scarpetta in een maalstroom van intriges en gevaar.

ONNATUURLIJKE DOOD:
Wanneer er in dit achtste deel in de Kay Scarpetta-serie tien lijken worden gevonden in Amerika en Engeland, lijkt er één dader te zijn. Maar hoe kan de moordenaar op twee plekken tegelijk zijn? Onnatuurlijke dood is het achtste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crimethrillers, betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Negen gruwelijk verminkte lijken zijn er al gevonden: vijf in Ierland en vier in Amerika. Steeds wordt het lichaam gedumpt op een vuilnisbelt en steeds worden de ledematen afgesneden. Wie pleegt deze verschrikkelijke moorden? Wanneer een tiende lijk wordt gevonden, wordt patholoog-anatoom Kay Scarpetta opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Alles lijkt erop dat een en dezelfde dader aan het werk is, maar is er echt sprake van dezelfde dader? Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino ontdekken steeds meer bewijsmateriaal dat wijst op een alomvattend complot, waardoor het gehele land in gevaar is…

DE BRANDHAARD:
In dit negende deel uit de Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell moet de patholoog-anatoom het opnemen tegen een geslepen moordenaar en tevens oude bekende die uit is op wraak. De brandhaard is het negende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Het huis van een mediamagnaat wordt in brand gestoken. In de restanten wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Wie was zij? Patholoog-anatoom Kay Scarpetta onderzoekt samen met inspecteur Marino de doodsoorzaak en al snel wordt duidelijk dat er geen sprake is van toeval, maar van moord. De sporen doen Scarpetta terugdenken aan de werkwijze van een oudere moordzaak… Tegelijkertijd ontsnapt Carrie Grethen, medeplichtige van seriemoordenaar Temple Gault, uit de gevangenis. En deze vrouw laat er geen enkele twijfel over bestaan dat ze niet alleen Kay, maar ook Lucy, Pete Marino en Benton Wesley verantwoordelijk acht voor de dood van Gault. Zal Scarpetta zichzelf en haar dierbaren kunnen redden?
Afbeeldingen
Cornwell, Patricia - Kay Scarpetta omnibus: Doodsoorzaak / Onnatuurlijke dood / De brandhaard

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Margret's boekwinkel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Margret's boekwinkel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Margret's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Margret's boekwinkel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Margret's boekwinkel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren