Titel

De mens - zichtbaar en onzichtbaar

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789061750901

Uitgever

Theosofische Vereniging In Nederland, U

Prijs

11,50

Bijzonderheden

2009, 144pp, Gebonden in zeer goede staat

Meer info
Aura’s en gedachtevormen behoren tot het ‘onzichtbare’. De mens is altijd naar het onzichtbare op zoek geweest, maar heeft daarbij vaak in het duister moeten tasten doordat zijn ontwikkeling steeds materialistischer en zakelijker werd – zelfs op het gebied van het spirituele. Het doorgronden van het mysterie van de relatie tussen het zichtbare en het onzichtbare is slechts weinigen gegeven. Het vergt oefening in de eerste plaats en een buitengewone gevoeligheid. Zo is dat altijd geweest en zo is het nog steeds. Af en toe komen we iemand tegen wiens vermogen tot het waarnemen van het ‘onzichtbare’ op ons een onuitwisbare indruk maakt. Schrijver en helderziende C.W. Leadbeater is zo iemand. In de geschiedenis heeft nog niemand zoals hij helderziend onderzoek gedaan en dat vervolgens met afbeeldingen in een boek samengebracht. Leadbeater is wat dat betreft ongeëvenaard. Dit is hèt werk over aura’s en gedachtevormen.
Dit bijzonder originele en authentieke boek is voor het eerst verschenen in 1902, in een tijd waarin het grote publiek nog amper iets over aura’s en gedachtevormen had vernomen. Het kan worden gezien als de tegenhanger van het eveneens door C.W. Leadbeater later geschreven, baanbrekende werk De Chakra’s. Het is een inspirerende gids voor de serieuze zoeker naar de realiteit achter en in onze zichtbare werkelijkheid. Meer dan een gids kan het uiteraard niet zijn, omdat de lezer te allen tijde op zijn of haar eigen intuïtie en waarnemingsvermogen zal moeten afgaan.
Afbeeldingen
Leadbeater, C.W., Besant, A. - De mens - zichtbaar en onzichtbaar
jetskepaulien Nijkerk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel jetskepaulien.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met jetskepaulien
  • Na uw bestelling ontvangen u en jetskepaulien een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jetskepaulien vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • jetskepaulien kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren