Titel

Harlekinade

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

90100456307

Uitgever

Manteau Amsterdam, 1e druk 1982

Prijs

3,45

Bijzonderheden

paperback, 216 pp, boek verkeert in prima staat

Meer info
Vladimir Vladimirovitsj Nabokov (Sint-Petersburg, 22 april 1899 – Lausanne, 2 juli 1977) was een Russisch-Amerikaanse schrijver, dichter en literatuurcriticus. Zijn bekendste roman is Lolita uit 1955.
Nabokov was een zoon van een welgestelde familie uit het Russische Sint-Petersburg. Hij werd drietalig opgevoed; naast Russisch sprak hij vloeiend Engels en Frans.
Zijn bekendste werken schreef hij in het Engels. The Real Life of Sebastian Knight (1941) begon Nabokov al koortsachtig te schrijven tijdens zijn laatste weken in Europa, in de hoop dat hij het onmiddellijk zou kunnen publiceren in de VS. Zijn volgende werk was Bend Sinister (1947). In 1955 werd Lolita met veel moeite in Parijs uitgegeven. Pnin (1957) volgde kort daarna. Daarna verschenen nog Pale Fire (1962), de grote familieroman Ada or Ardor (1969). Zijn laatste belangrijke roman was Harlekinade (1974).
Afbeeldingen
Nabokov, Vladimir - Harlekinade
Nabokov, Vladimir - Harlekinade
HansBoek Almere

Welkom bij boekwinkeltje HansBoek.
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met betaal informatie. Boeken worden na ontvangst van betaling direct verstuurd. De boeken op de foto's zijn de exemplaren die u ontvangt.
(kijkt u vooral verder op deze site voor meer goedkope boeken en bespaar verzendkosten bij aankoop van meerdere boeken.)
PostNL in briefvorm vanaf € 3,85 tot 350 gram en €4,55 tot 2 kg (brievenbuspakket)
Pakketpost PostNL tot 10 kilo: € 6,95, Aangetekend € 9,25.
Brievenbuspakket met DHL in Nederland € 4,00 - naar servicepunt & € 5,00 rechtstreeks naar uw adres. Bij DPD is het € 4,50 rechtstreeks naar uw adres.
In de mail kunt u kiezen welke verzendwijze uw voorkeur heeft.
De verzendkosten zijn voor rekening van koper. Verzekerd verzenden en afhalen is ook mogelijk. U dient dit dan tijdig aan te geven.
(De verzendkosten gelden voor bezorging in Nederland.)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel HansBoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met HansBoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en HansBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HansBoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • HansBoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren