Titel

Alles over je lichaam / druk 2

Schrijver
ISBN

9789024525300

Uitgever

de Fontein Jeugd

Prijs

5,00

Bijzonderheden

2005, Gebonden, in goede staat, heel klein deukje in de achterkaft

Meer info
Veel aan sport doen. Nooit gaan roken. Van alles met een condoom doen omdat je anders aids krijgt. Nooit aan de drugs gaan, niet soft en niet hard. Tanden poetsen en op tijd naar bed. Alcohol vooral laten staan. Al die boeken met wijze raad lijken hetzelfde te zeggen: je lichaam is niet van jezelf; dat krijgt iedereen en gebruik het nu maar op de manier die wij het beste vinden. Nou, dan maken die wijze boekenschrijvers toch een klein foutje. Ieder mens is baas over zijn eigen lichaam en bepaalt zelf wat ermee gebeurt. Alles over je lichaam vertelt over hoe dat precies gaat als je verliefd wordt; waarom je altijd zo moet blozen; wat menstruatie is en hoe je het beste een tampon gebruikt; hoe een piemel stijf kan worden; wat ecstasy is en wat je moet doen om niet zo dik te worden.
Afbeeldingen
 - Alles over je lichaam / druk 2
 - Alles over je lichaam / druk 2
Het Viooltje Almelo

Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.

Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.


Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Het Viooltje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren