Titel

Het begin: D-Day & de weg naar Arnhem

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij M

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover, in goede staat

Meer info
Tijdens D-Day maakte het Amerikaanse leger voor het eerst gebruik van parachutisten die achter vijandelijke linies gedropt werden om belangrijke doelen uit te schakelen. In de nacht van 6 juni 1944 springt de negentienjarige Donald R. Burgett uit een vliegtuig boven Normandië. Het wordt de langste nacht van zijn leven.

De weg naar Arnhem - Zestien dagen na D-Day geeft de Britse maarschalk Montgomery het startsein voor een ambitieuze operatie: een parachutelanding overdag, met als doel de weg naar Arnhem veilig te stellen en de Britten te helpen Duitsland binnen te trekken. De parachutisten komen tegenover een onverwachte overmacht te staan en een nederlaag lijkt onafwendbaar.

Donald R. Burgett maakte tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uit van de Screaming Eagles, de nieuw geformeerde 101e Luchtlandingsdivisie. Burgett vertelt het verhaal van de oorlog vanuit zijn perspectief en deelt zijn ervaringen en die van de mannen met wie hij vocht een intens persoonlijk, boeiend en vooral bloedstollend verslag.
Afbeeldingen
Burgett, Donald R. - Het begin: D-Day & de weg naar Arnhem
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren