Titel

Microtreds Nederland

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Scriptum

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Meer info
In 1967 waren internet, internetbankieren, internetwinkelen en de thuis-pc al bedacht. Er waren zelfs al filmpjes te zien over hoe wij in 2009, 42 jaar later zouden gaan leven, werken, bankieren en winkelen met de computer als ons nieuwe huiskameraadje. Maar in de kranten en tv-programma’s van toen was er niets van te zien. Dat was dus een microtrend: iets dat klein is, dat groeit buiten de ‘waan van de dag’ en dat later heel groot wordt. Op dit moment zijn er tientallen microtrends in ontwikkeling die ons leven, wonen, vrijetijdsbesteding, werken, energieverbruik en gezondheid de komende jaren ingrijpend gaan veranderen.
In dit nieuwe boek brengt trendwatcher Adjiedj Bakas meer dan veertig microtrends in kaart. Lifehacking, zebrahuwelijken, polarisatie in de polder, mozaïeksamenleving, digitale immigratie, world sourcing, wisdom of crowds, tipping points, groeps consumentisme, seriële liefdes, vergroening, Aziatisering, 2012, ethisch reveil, Economie van het Geluk, spiritueel toerisme, nieuwe Middeleeuwen, maar technologisch beter gefaciliteerd, revitalisering van de regio, nieuwe vertrutting, andere humor op het werk, management van overvloed, nieuwe vormen van werk, nieuwe criminaliteit, de veiligheidsutopie, het einde van privacy, nieuwe vormen van mobiliteit, een nieuwe energie-economie, dierenterrorisme, eco-chic, permanente onrust en de politiek als platenmaatschappij, dromen in relatie tot creativiteit, een samenleving in drie versnellingen en wild cards.
Dit bijzondere boek wordt ingeleid door Emile Ratelband en bevat ook columns van o.a. Astrid Joosten, Prem Radakishun en Frits Wester.


Adjiedj Bakas (1963) is trendwatcher. Hij onderzoekt maatschappelijke, culturele, economische, technologische en spirituele trends. Hij geldt als ‘eminent’ (De Wereld Draait Door), ‘laagdrempelig’ (De Telegraaf), ‘Europa’s beste trendwatcher’ (Story), ‘prominent’ (de Volkskrant), ‘goed onderbouwend’ (NRC Handelsblad), ‘de verpersoonlijking van vooruitgang’ (Elsevier), ‘een top-10 spreker’ (Management Team), ‘niet alledaags’ (Intermediair), ‘origineel’ (Elle), ‘bijzonder’ (Linda), ‘spannend’ (Esta) ‘optimistisch’ (CNN), ‘inspirerend’, (BBC) ‘provocatief’ (TV2 Journaal Denemarken) en ‘een echte wereldburger’ (Times of India). Eerder tekende hij voor bestsellers als Megatrends Nederland, Leven zonder Olie en The Future of Finance.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren