Titel

De theeroos

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789047506843

Uitgever

Holkema & Warendorf

Prijs

9,95

Bijzonderheden

2010, 717 pagina's, Boek heeft niet veel gebruikersschade

Meer info
Een meeslepende roman over de zoektocht naar vervulling van een vastberaden vrouw.

Londen 1888: Fiona Finnegan woont in een van de smalle, armoedige steegjes waar overdag kinderen spelen, 's avonds dieven en hoeren ronddwalen en 's nachts moorden worden gepleegd.
Fiona werkt net als haar vader in de theefabriek van William Burton, maar ze droomt van de eigen winkel die ze ooit zal drijven met haar geliefde Joe.
Haar vader, een bevlogen vakbondsman, krijgt op zijn werk een onverklaarbaar ongeluk waaraan hij overlijdt. Vanaf dat moment wordt Fiona's leven een hel en verliest ze bijna iedereen die haar dierbaar is. Wanneer ze getuige is van een gesprek tussen Burton en een van zijn mannen, weet ze dat haar eigen leven ook gevaar loopt. Ze vlucht naar New York. Daar werkt Fiona zich met groot doorzettingsvermogen en met de hulp van lieve vrienden op vanuit een bescheiden winkeltje naar de top van Manhattans theehandel. Terwijl ze zint op wraak weet ze een enorme rijkdom te verwerven. En dan is het moment gekomen dat ze terug moet gaan naar Londen, om de geesten uit het verleden het zwijgen op te leggen en om de ultieme en gevaarlijke confrontatie aan te gaan met de enige man die haar leven kan verwoesten.
Afbeeldingen
Donnelly, Jennifer - De theeroos
Donnelly, Jennifer - De theeroos
Esthersboekenplank Poeldijk

Van elk verkocht boek gaat altijd een gedeelte naar een goed doel!
De boeken die hier op boekwinkeltjes geplaatst zijn, zijn ook direct via onze website https://www.esthersboekenplank.nl/ te bestellen. Op onze website zijn nog meer titels te verkrijgen en komen er elke dag nieuwe titels bij! Verzendkosten binnen Nederland is € 4.99 ongeacht het aantal boeken.
Verzendkosten België zijn € 10.95.
Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten. Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen risico en rekening van de koper.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Esthersboekenplank.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Esthersboekenplank
  • Na uw bestelling ontvangen u en Esthersboekenplank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Esthersboekenplank vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Esthersboekenplank kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren