Bladaaltje is momenteel afwezig,Bladaaltje heeft de volgende melding achtergelaten:

Ivm vakantie ben ik afwezig en kan ik niet reageren op uw bestelling. Zodra ik terug ben met vakantie kunt u van mij een reactie verwachten. Hopelijk heeft u even geduld. met vriendelijke groet, Bladaaltje

De verkoper verwacht te reageren na 08-05-2024
Titel

Het verrotte leven van Floortje Bloem

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026305474

Uitgever

Ambo

Prijs

2,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1982, paperback, 256 blz, in zeer goede staat, (paar slijtplekjes onderaan kaft)

Meer info
Vijftien jaar is Floortje Bloem op het einde van dit boek, waarin haar belevenissen worden verteld. Zij kan dan met recht zeggen: "Ik doe steeds dingen, omdat een ander het wil. Ik ben pillen gaan slikken door een ander, met kerels begonnen door een ander, naar een dealer gesleept door een ander. Maar toch kan ik niemand de schuld geven, want ik had toch 'nee' kunnen zeggen, ik kies er toch zelf voor om mee te doen. Want de angst, die ik dán heb, is altijd nog kleiner dan de angst om alleen te blijven als ik nee zeg. Ik zou best willen afkicken, ik ben nou vijftien jaar en ik wil best kappen met dit verrotte leven. Maar ik ben als de dood, dat ze mij dan met een KZ-verklaring in een gekkenhuis gaan stoppen. Want ze kunnen toch niet anders? Heroïnehoertjes passen nergens bij en er ís toch niks voor zulke meiden als ik? Kan jij niet proberen of er wèl iets komt, want ik leef toch nog... ik ben toch nog steeds niet verloren?" Het antwoord op deze noodkreet is dit boek, dat dat niemand onbewogen zal laten.
Afbeeldingen
Keuls, Yvonne - Het verrotte leven van Floortje Bloem
Bladaaltje Andel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Bladaaltje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren