Titel

De muur

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789027459800

Uitgever

Uitgeverij Het Spectrum

Prijs

3,50

Bijzonderheden

1982, paperback, lichte gebruikssporen, enigszins verkleurd, 351 pagina’s, 13 * 21 cm.

Meer info
Huiveringwekkend verhaal rond de Berlijnse muur.
Op een geheime Amerikaanse luchtmachtbasis in Engeland wordt de krijgsraad bijeengeroepen. De officier die terechtstaat heeft geen geheimen aan de vijand verkwanseld. Zijn misdaad is dat hij op de hoogte is van een samenzwering tussen de regeringsleiders van het Oostblok en die van het Vrije Westen. Een samenzwering met verstrekkende gevolgen. De man moet tot zwijgen worden gebracht. De hem toegewezen advocaat probeert een effectieve verdediging op touw te zetten en stuit op een ingewikkeld internationaal spionagenet. Dit is een wereld waarin geen van de gangbare rechtsregels geldigheid heeft. De Russische- en de Amerikaanse inlichtingendiensten blijken tot in de kleinste details te kunnen samenwerken. Wat hebben zij te verbergen?
De muur is de huiveringwekkende weergave van een van de grimmigste Koude Oorlogshandelingen. Politiek eigenbelang speelt de hoofdrol.

George Markstein was militair verslaggever tijdens de Koude Oorlog en werd later misdaadjournalist. Hij werkte voor Engelse en Amerikaanse televisiemaatschappijen als scriptschrijver en auteur van series. Zijn films, voor bioscoop en televisie, werden vele malen bekroond.
Afbeeldingen
Markstein, George - De muur
Markstein, George - De muur
Ericeric Drachten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ericeric.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ericeric
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ericeric een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ericeric vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ericeric kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren