Titel

Tropenjaar

Schrijver
ISBN

9789046817452

Uitgever

Nieuw Amsterdam

Prijs

16,95

Bijzonderheden

Staat: Als nieuw / Bladzijden: 224 / Druk: 1 / Art.nr. : 55ea74be-ac28-4fae-9186-fbd946adea78 / Vindplaats: opslag

Meer info
Een weergaloos scherp en vrolijk verhaal van het eerste jaar met een eerste kind

Een jaar na de geboorte van haar zoontje Walker ziet Ari dat alles anders is gegaan dan verwacht. De bevalling was een drama dat uitmondde in een keizersnede. Door het leefritme van de baby komt ze tot niets in de afgelegen wijk van New York. Het is winter en Ari voelt zich een boom zonder wortels waar de wind aan trekt. Dan huurt de voormalige cult-zangeres Mina het huis van haar buren, die een jaar naar het buitenland zijn. Mina is ouder, beheerst, alleen en... negen maanden zwanger. Ari zet haar vertrouwde wantrouwen jegens andere vrouwen overboord en gaat Mina helpen. Al snel worden ze wapenbroeders en lijkt het erop dat het leven weer vorm krijgt.

Elisa Alberts genadeloze inzicht in het eerste jaar van een moeder is gevoed door haar eigen ervaringen. Ofschoon deze hilarische roman geen autobiografie is, spatten de eerlijkheid en de doorleefdheid van de pagina's.

'Iemand met minder talent had van Ari een onsympathiek persoon gemaakt, maar Albert doordrenkt haar met een verzengende eerlijkheid en zwarte humor, wat resulteert in een boeiende hoofdpersoon voor deze veelzeggende roman.' Publishers Weekly
Afbeeldingen
Elisa Albert - Tropenjaar
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren