Titel

Tijdbom

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029006989

Uitgever

Meulenhoff, Uitgeverij

Prijs

3,50

Bijzonderheden

1979, paperback, in gebruikte staat, vouw in achterzijde, 263 pagina’s, 12 * 19 cm.

Meer info
Beschrijving
Op Piccadilly Circus ontploft een bom. Londen is in rep en roer. Dan volgen explosies in de National Gallery, St. Pauls Cathedral en Westminster Abbey. Met dodelijk vernuft terroriseert de IRA Londen door systematisch tijdbommen te plaatsen op de beroemdste punten van de hoofdstad. Achter deze actie schijnt één meesterbrein te zitten, dat technisch en strategisch onverslaanbaar lijkt. Scotland Yard en het ministerie van binnenlandse zaken roepen de hulp in van een voormalige majoor, David Thomas, eens beschouwd als de grootste explosievenexpert van het land. Tegen beter weten in daagt Thomas zijn tegenstander openlijk uit een bom te fabriceren die hij niet onschadelijk zal kunnen maken; de jonge Ier Patrick Reilly neemt de uitdaging aan. Hun paden kruisen elkaar in een van Engelands meest gewijde tempels.
Tijbom, de beste bommenthriller tot dusver geschreven, is een verhaal tegen de klok, de zenuwslopende geschiedenis van twee mannen die aan elkaar geklonken door omstandigheden waar geen van beiden controle over heeft – twee mannen die allengs gaan beseffen hoeveel zij eigenlijk met elkaar gemeen hebben.
Afbeeldingen
Atwater, James D. - Tijdbom
Atwater, James D. - Tijdbom
Ericeric Drachten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ericeric.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ericeric
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ericeric een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ericeric vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ericeric kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren