Titel

Seks met beleid / visie en beleid op seksualiteit in het leven van mensen met een verstandelijke beperking, handvatten en werkvormen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789079122059

Uitgever

Bosch en Suykerbuyk

Prijs

19,50

Bijzonderheden

167pp, hardcover, als nieuw

Meer info
Visie en beleid op seksualiteit in het leven van mensen met een verstandelijke beperking, handvatten en werkvormen.

In dit concrete handvattenboek van Erik Bosch (orthopedagoog) en Ellen Suykerbuyk (seksuologe) treft u de nieuwste gedachten aan ten aanzien van visie en beleid op seksualiteit in het leven van mensen met een verstandelijke beperking.
Stel dat die visie en het daaruit voortvloeiende beleid er helder uitzien. Hoe geef je die twee dan gestalte?
Of stel dat je niet kunt of niet durft te praten over seks? Dan is het van belang "professioneel te leren praten over seks", met je teamgenoten en met de cliënt…. Hoe doe je dat? Dit boek sluit af met een werkboek. Daarin zit een keur aan nieuwe werkvormen en methodieken waardoor je speels uitgenodigd wordt te leren praten over seks, zowel met je collega's, als wel met de cliënt.

Ondersteuners, leerkrachten, ouders en studenten vinden in dit boek praktische tips voor seksuele voorlichting.
Ze merken hoe ze seksualiteit op een aantrekkelijke wijze bespreekbaar kunnen maken, in hun team, met hun cliënten, met (hun) kinderen, met klasgenoten.
Binnen MBO- en HBO-opleidingen kan dit boek prima gebruikt worden ter voorbereiding op de omgang met het thema seksualiteit in het werkveld, binnen meerdere zorgsectoren.
Managers en andere lijnfunctionarissen kunnen hun beleid toetsen aan het in dit boek verwoorde beleid. Dit boek is een – zeer praktisch - kwaliteitsinstrument.
Afbeeldingen
Bosch, Erik, Suykerbuyk, Ellen - Seks met beleid / visie en beleid op seksualiteit in het leven van mensen met een verstandelijke beperking, handvatten en werkvormen
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren