Titel

Dagboek van een Geisha

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041410054

Uitgever

Anthos

Prijs

8,00

Bijzonderheden

1997, 49ste Druk, 461 Pagina's, Paperback, Ongelezen dus goede staat

Meer info
Aangrijpend liefdesverhaal over het leven van Sayuri, een van Japans meest gevierde geisha's. Het verhaal begint in 1929, in een vissersdorpje, op het moment dat Sayuri's leven een dramatische wending neemt. Haar moeder is ziek, haar vader oud en versleten. Door een bizar ongeluk trekt ze de aandacht van de rijkste man van het dorp, die haar vader weet over te halen zijn acht jaar oude dochter aan een geishahuis in Kyoto te verkopen.

In het decadente hart van Kyoto maakt Sayuri zich de vaardigheden van een geisha eigen. Achter een façade van luxe wordt zij met harde hand opgeleid in de kunst van het verlokken en vermaken van machtige mannen.
Afbeeldingen
Golden, Arthur - Dagboek van een Geisha
Golden, Arthur - Dagboek van een Geisha
Golden, Arthur - Dagboek van een Geisha
Boekhandel Kralingen Rotterdam

De boeken die door 'Boekhandel' Kralingen worden aangeboden komen allemaal uit een privé verzameling, ze zijn met zorg op conditie en versie uitgekozen en hebben buiten direct bereik van zonnestralen gestaan.

Een deel van de collectie betreft (veelal gebonden) boeken over Schilderkunst uit o.a. de Gouden Eeuw. Als u naar de collectie van 'Boekhandel' Kralingen gaat en zoekt op 'schilderkunst' heeft u zelf een goed overzicht hiervan.

Voor de verzending van de boeken zijn de Post.nl en DHL tarieven opgenomen (€ 3,65 voor een boek dat door de brievenbus kan en € 6,95 voor boeken die dat niet kunnen). De boeken worden gratis in Rotterdam Centrum en Rotterdam Oost bezorgd.

Voor vragen kunt u mij bereiken via koos.logger@gmail.com. U krijgt gegarandeerd binnen maximaal 48 uur een reactie op uw vraag of bestelling.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Kralingen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Kralingen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Kralingen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Kralingen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Kralingen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren