Titel

De laatste bazuin - Standvastig

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789043520041

Uitgever

Kok Kampen

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

336pp, 2002, paperback, als Nieuw, - ook verkrijgbaar: Apollyon en Merkteken

Meer info
puntje voorkaft laa tiets los, zie foto
Eén miljoen christenen en orthodoxe joden zijn naar de oude stad Petra gevlucht. Daar zullen ze veilig zijn tot aan de Wederkomst, zo geloven ze. Wanneer het leger van de Wereldwijde Gemeenschap hen aanvalt, worden ze op wondere wijze gered. Nicolae Carpathia, de Antichrist, is woedend en stuurt valse christussen naar hen toe. En ondanks de wonderen en de macht van God waarvan de mensen in Petra getuige zijn geweest, zijn er velen die zich laten misleiden. George Sebastian, een van de leden van het Verdrukkingscommando, is in Griekenland gevangengenomen. Chloë, Hannah en Mac beginnen aan een gevaarlijke operatie om hem te redden. Maar die operatie verloopt niet volgens plan. Zullen ze erin slagen George te bevrijden? Dan komt het bericht dat de WG de schuilplaats van het Verdrukkingscommando in Chicago op het spoor is. Hoeveel tijd is er nog om te vluchten?
Afbeeldingen
Tim Lahaye & Jerry B Jenkins - De laatste bazuin - Standvastig
Tim Lahaye & Jerry B Jenkins - De laatste bazuin - Standvastig
Axel Axel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Axel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Axel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Axel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren