Titel

Dat verandert de zaak! / geleerde implementatielessen van ZonMw

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023242062

Uitgever

Van Gorcum

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback, 95pp. Nieuwstaat, maar naam op schutblad.

Meer info
''Implementeren is een werkwoord: je moet het doen en tegelijkertijd leren van je werkwijze en ervaringen.
ZonMw heeft inmiddels tien jaar ervaring met het implementeren van zorgvernieuwing. Als je ergens zo lang mee bezig bent, is het goed om eens in vrijheid en eerlijkheid vast te stellen hoe het gegaan is, wat je geleerd hebt en of de koers nog juist is.

Was de aanpak in het begin systematisch en planmatig, nu is er een waaier aan instrumenten en strategieën waar ZonMw gebruik van maakt. Een belangrijke les is dat er geen blauwdrukken zijn, maar wel veel goede praktijkvoorbeelden. Met maatwerk en een open oog voor de context kunnen die ook succesvol zijn in andere settings.

ZonMw kijkt in Dat verandert de zaak! in de achteruitkijkspiegel en ziet een boeiend landschap vol implementatiekennis en -kuilen. Zij kijkt ook in de spiegel die anderen haar voor houden, want in de loop der tijd is het implementatiebeleid herhaaldelijk tegen het licht gehouden. En dat bleef terecht niet zonder gevolgen: door de zaak te willen veranderen, veranderde ook ZonMw.
Het vervolg van de reis is al uitgestippeld, want implementeren vereist een vooruitziende blik.

Dat verandert de zaak! belicht de implementatiepraktijk en plannen van ZonMw.''
Afbeeldingen
Ravensbergen, J., Zandvliet, J. - Dat verandert de zaak! / geleerde implementatielessen van ZonMw
De Boekengids Philippine

Bij bestellingen vanaf 25 euro betaalt u slechts de helft van de portokosten en vanaf 50 euro helemaal geen portokosten.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengids.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengids
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengids een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengids vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengids kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren