Titel

Snellezen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789462720428

Uitgever

Uitgeverij Thema

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2015, 4e druk,129pp, paperback, NIEUWSTAAT, geen vouwen in rug,

Meer info
Uitverkoopprijs
Samenvatting
Vlugger door stapels leeswerk heengaan. Geconcentreerder en met meer plezier lezen. Sneller de essentie uit zakelijke teksten of studieboeken halen. Toekomen
aan vakliteratuur waar je nooit tijd voor hebt. Wie wil dat nu niet? Maar ja, waar haal je die tijd vandaan? Er is een eenvoudige manier om tijd te besparen: snellezen. Snellezen is efficiënt en makkelijk te leren. Snellezen betekent doelgericht lezen en keuzes maken. Met snellezen laat je je ogen over de tekst glijden. Je leest selectief en hanteert gevarieerde leessnelheden. Je
maakt op een andere manier notities, bijvoorbeeld in de vorm van mind maps die het onthouden ondersteunen. De auteur laat zien hoe je snellees technieken
eenvoudig en vlot aanleert en hoe je in korte tijd je leessnelheid en je concentratievermogen kunt verhogen.

Myriam Ceriez studeerde geschiedenis en comunicatiewetenschap. Ze coacht en geeft trainingen op het gebied van schriftelijke communicatie,snellezen, interviewtechnieken, persoonlijke groei en het ontwikkelen van persoonlijke kracht. Ze richt zich op creatief schrijven en op het verlagen van schrijfdrempels. Haar achtergrond is journalistiek.
Afbeeldingen
Ceriez, Myriam - Snellezen
Ceriez, Myriam - Snellezen
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren