Titel

New age, esoterie en evangelie. Wegen en dwaalwegen in kerk en samenleving

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Boekencentrum 2000

Prijs

2,45(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in nieuwstaat!

Meer info
Nu geloven weer mag en religie in is, lijken vooral esoterie en New age hoge ogen te gooien. In de meeste boekhandels heeft de afdeling theologie plaats moeten maken voor esoterie zijn er cursussen en winkels te kust en te keur. Tegelijkertijd lijkt in kerkelijke kringen de huiver voor New age en esoterie af te nemen. De roep om gesprek tussen de kerk en de nieuwetijdsdenken wordt sterker. De auteurs van dit boek, allen afkomstig uit de christelijke kerken, zijn de zijn van mening dat de kloof tussen New age en christelijk geloof niet te overbruggen is. In de kern staan beide levensbeschouwingen haaks op elkaar. Sterker zij zien New age een gevaar voor kerk en gemeente en kiezen daarom voor en kritische benadering. Zij doen dat door in dit boek het New age denken te beschrijven en kritische door te lichten. Daarbij komt ook de doorwerking van het esoterisch denken naar terreinen als ethiek, kerk, gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfsleven aan de orde. Tal van esoterische praktijken en visies passeren de revue een verhelderend up-to date boek over esoterie en New age zoals zich dat aan het begin van de nieuwe eeuw aandient. Tevens een kritische evaluatie vanuit het christelijke geloof.
Afbeeldingen
Jan Minderhoud (red) - New age, esoterie en evangelie. Wegen en dwaalwegen in kerk en samenleving
Goudopsnee Veenendaal

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Goudopsnee.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Goudopsnee
  • Na uw bestelling ontvangen u en Goudopsnee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Goudopsnee vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Goudopsnee kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren