Titel

De verborgen kracht van het licht Het opmerkerlijke verhaal van de World Peace Flame

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789080599925

Uitgever

Dru Yoga Foundation

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2001, Gebonden 224 pag in zeer goede staat

Meer info
'Mijn droom is dat alle mannen, vrouwen en kinderen van elke geloofsovertuiging, uit ieder volg en land, verenigd worden door 'de World Peace Flame'.
Mansukh Patel

Vanuit een visie voor vrede en de stuwende kracht erachter, ontvouwt zich de ongelooflijke geschiedenis van de World Peace Flame. Al lezen worden we binnengeleid in de wereld van het licht, dat het vermogen heeft ons zowel individueel als collectief te transformeren. Met ontwapenende oprechtheid laat Mansukh ons zien hoe we een verbinding met het licht kunnen aangaan die ons innerlijke vrede, moed en vervulling geeft. Met helder inzicht toont hij hoe we vol passie in het leven kunnen staan. Door de geheimen van het licht ontdekken we de adembenemende kracht die we van nature in ons hebben.

De verborgen kracht van het licht biedt een prachtige combinatie van praktische spiritualiteit, wetenschappelijke feiten en een diepgaand begrip van de wetten evan het licht die ons universum beheersen. Zoals de relativiteitstheorie van Einstein (E=mc2) een revolutie in het wetenschappelijk denken veroorzaakte, zo belooft de verborgen kracht van het licht, die in dit boek toegankelijk wordt, je denkwereld een geheel nieuw perspectief te geven. //

Recensie(s) :
Deze verzorgde publicatie bevat het relaas van de nog steeds in populariteit groeiende Britse auteur van Indiase afkomst over de geschiedenis van het World Peace Flame project in het kader van de door hem en een paar medestudenten opgerichte Life Foundation. Dit project behelsde de vraag aan vooraanstaande vredesstichters op de vijf continenten om een vredesvlam te ontsteken, om deze vervolgens naar Groot-Brittannie over te vliegen en ze daar te verenigen tot een enkele vlam. Deze vlam vertegenwoordigt dan de hoop op vrede van de hele mensheid. Het boek verhaalt onder meer in dagboekvorm en commentaar het relaas van de auteur tijdens de organisatie van het wonderlijk grotendeels gelukte project. De stijl van zijn vooral door Eurowalk 2000 en zijn boeken bekende auteur (hier wel 'de jonge Ghandi' genoemd) is als vanouds enthousiasmerend. Het boek - dat als verdere rode draad een door zijn ouders geinitieerde zoektocht is naar de helende kwaliteiten van het licht - is aangenaam rijk aan foto's, gedichten en teksticonen (zoals de afbeelding van een boterlampje).
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren