Titel

De cirkel van het leven / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021519586

Uitgever

Kosmos Uitgevers

Prijs

12,50

Bijzonderheden

2007, Gebonden, NIEUW

Meer info
De cirkel van het leven is een fascinerend boek, dat een prachtig overzicht geeft van de menselijke rituelen rond geboorte, volwassenheid, huwelijk en overlijden.
Al lezend en - vooral - kijkend zien we hoe culturen omgaan met de belangrijke fasen in het leven van de mens.
Culturen verschillen in hun uitingen, in hun feesten en in hun rouw. Door de ogen van topfotografen zien we moeders uit Jemen, Micronesië en Europa de geboorte van hun kind vieren. Verschillend, maar toch met wonderbaarlijk veel overeenkomsten.
De intrede van de 'society-debutantes'in St. Louis (VS) en van de Mende-meisjes in West-Afrika wordt gemarkeerd door dezelfde symbolen. Straatbendes in Los Angeles en Soedanese krijgers gebruiken vrijwel hetzelde ceremonieel om nieuwe leden in te wijden.

De cirkel van het leven is een collectie verbluffende foto's van topfotografen uit de hele wereld. Elke foto wordt toegelicht door een bekende antropoloog. Gabriel Garcia Marquez heeft een enthousiaste inleiding geschreven en het boek wordt afgesloten met een essay van Peter Matthiessen, winnaar van de Amerikaanse National Book Award.

Dit boek gaat over de essentie van ons leven, het zoeken naar structuur en betekenis gedurende onze reis langs DE CIRKEL VAN HET LEVEN.
Afbeeldingen
Cohen, David - De cirkel van het leven / druk 1
'MaBelle' Leiden

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel 'MaBelle'.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 'MaBelle'
  • Na uw bestelling ontvangen u en 'MaBelle' een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 'MaBelle' vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 'MaBelle' kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren