Titel

Ravage - Illustre Inconnu

Schrijver
Taal

Engels

Uitgever

Lekturis bv, 2017

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover met omslag, in mooie staat

Meer info
Ter gelegenheid van hun grootse overzichtstentoonstelling verschijnt een spectaculair boek over het ontwerpduo Ravage, met heel veel beeld en een scala aan bijdragen die recht doen aan de vele disciplines die door Ravage worden beoefend. Het is lastig hun leven en werk kort te karakteriseren, maar Viktor & Rolf, die december 1992 bij Ravage aan de slag gingen, komen in de buurt: 'Het was intrigerend en inspirerend om te zien hoezeer Nol en Clemens gericht waren op de façade: voorwerpen leken antiek maar bleken van dichtbij kartonnen modellen, door Nol met 18e-eeuwse taferelen beschilderd; de ruimte naast het kantoor waar allerlei Ravage-voorwerpen stonden uitgestald leek net een winkel, alleen was hij nooit open; wij werkten aan trendboeken met trends die nooit echt kwamen. Maar wat er àltijd was, was een groot gevoel van joie de vivre: dat voelden we als de deur openging en Nol zwierig ging schilderen, en in vijf minuten de mooiste dingen op papier kreeg, en als Clemens aan de telefoon het ene verhaal na het andere vertelde. Wat we toen nog niet begrepen maar nu wel: Nol en Clemens zijn meester-genieters, met een groot talent om van het leven te genieten.' 'Ravage, L'Illustre Inconnu' is een prachtig, overweldigend overzicht van het werk van Ravage van de jaren tachtig tot vandaag.
Afbeeldingen
Bak, Saskia en vele anderen - Ravage - Illustre Inconnu
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren