Titel

Geschiedenis van Drenthe / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060095843

Uitgever

Boom, Uitgeverij

Prijs

20,00

Bijzonderheden

2002, Gebonden

Meer info
In de Geschiedenis van Drenthe zijn het geen nummers die naar de noten verwijzen, maar asterisken (sterretjes). De reden daartoe is in het Voorwoord van het boek uiteengezet. In dit deel zijn de noten per hoofdstuk genummerd. Vóór de nummers treft men in een kolom het nummer van de bladzijde aan waarop de noten betrekking hebben, en in een tweede kolom het laatste woord (of het laatste deel ervan) dat staat voor het verwijzende sterretje, of, wanneer dit woord uit slechts enkele letters bestaat, uit de laatste twee woorden voor de asterisk. De titels van de publikaties die het meest voorkomen zijn opgenomen in de op blz. 9 beginnende literatuurlijst en daar vermeld volgens regel 1 van: E.H. Kossmann en C.B. Weis, Aanwijzingen voor tekstbewerking en annotatie (uitg. Ned. Hist. Genootschap; Utrecht, 1971, herdr). Voor de titels staan de verkortingen waarmee zij in de noten zijn verwerkt (Aanwijzingen, regel 3). De titels der niet in de literatuurlijst opgenomen publikaties worden de eerste maal dat zij in de noten van een hoofdstuk voorkomen volledig opgenomen (regel 2), daarna verkort (regel 3). Volgens de Aanwijzingen plegen de namen van auteurs in romein (niet cursief) te worden gedrukt, maar hier worden van de in de literatuurlijst opgenomen publikaties de namen der auteurs cursief gedrukt, opdat de gebruiker zo min mogelijk in het ongewisse verkeert of een verkorte titel in de literatuurlijst in volledige vorm te vinden is. Archiefbewaarplaatsen worden alleen vermeld indien de geciteerde stukken niet berusten in het Rijksarchief te Assen.
Afbeeldingen
 - Geschiedenis van Drenthe / druk 1
Leuke boeken Coevorden

´Leuke Boeken´. Waar oude en antiquarische boeken worden verkocht.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Leuke boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leuke boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leuke boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leuke boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leuke boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren