Titel

De redding

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044301274

Uitgever

The House of Books

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

Gebonden, met papieren omslag, nieuw en ongelezen boek

Meer info
Als je niemand meer vertrouwd, kun je de liefde dan weer toelaten?

Denise Holton is een jonge, alleenstaande moeder. Haar zoontje Kyle heeft een ernstige leerstoornis: hoewel hij vier jaar is, kan hij nog nauwelijks praten. Denise zet alles opzij voor haar kind en om hem zo goed mogelijk te begeleiden heeft ze gekozen voor een teruggetrokken bestaan.

Als Denise en Kyle tijdens een noodweer een auto-ongeluk krijgen, worden ze gered door Taylor McAden. Taylor weet als eerste een bres te slaan in de muur die Denise om zichzelf en haar kind heeft opgetrokken, maar naarmate hun relatie serieuzer wordt, sluit Taylor zich steeds meer voor haar af. Wat is er in Taylors verleden gebeurd dat hij de liefde niet meer durft toe te laten in zijn hart en in zijn leven?
Afbeeldingen
Sparks, Nicholas - De redding

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wi(e)lskracht Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren