Titel

Altijd Etty

Schrijver
ISBN

9789025903596

Uitgever

Have, Ten

Prijs

17,00

Bijzonderheden

Staat: Als nieuw / Bladzijden: 176 / Druk: 1 / Art.nr. : c02180eb-d564-4e1b-b7a6-c661de47b433 / Vindplaats: opslag

Meer info
Etty Hillesum (1914-1943) is honderd jaar na haar geboorte nog altijd een inspiratiebron voor velen. In haar openhartige dagboeken en brieven is Etty's diepgaande proces van zelfonderzoek van dag tot dag te volgen. Midden in de donkere oorlogsjaren blijft ze vol liefde in het leven staan.
Ton Jorna en Julika Marijn zijn gegrepen door haar bezielde innerlijke zoektocht en levenslust. In 'Altijd Etty' spiegelen zij zich aan Etty en gaan zij in op de grote thema's uit haar werk, zoals liefde, kunst, geboorte en dood, dader en slachtoffer, 'de moed tot zichzelf', lijden en God.
Ze gaan ook in gesprek met anderen die door Etty's werk zijn geïnspireerd. Jean-Jacques Suurmond, Christianne Stotijn, Marjoleine de Vos, Geertje Couwenbergh, Beatrijs Smulders, Chaja Kruijssen, Frank Agricola en Annette van Dijk reflecteren op Etty's gedachtegoed en wat dit voor hun eigen leven betekend heeft.
Afbeeldingen
Ton Jorna - Altijd Etty
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren