Titel

De mazen van het net

Schrijver
ISBN

9789026134395

Uitgever

de Fontein

Prijs

15,95

Bijzonderheden

Staat: Als nieuw / Bladzijden: 320 / Druk: 1 / Art.nr. : eb6228f0-59ca-4ed2-a794-bdde8d386eaa / Vindplaats: opslag

Meer info
Een nieuw thrillertalent in de lijn van Peter James en Harlan Coben

Maak kennis met Aector McAvoy, rechercheur te Hull. Niet aan de drank, geen verborgen agenda's, geen machoman, maar een aimabele familiyman met een feilloos gevoel voor rechtvaardigheid. Meer bedreven met computers dan met pistolen en altijd bereid iets voor een ander te doen. McAvoy is de hoofdpersoon in een serie thrillers van debutant David Mark.

Hull, twee weken voor Kerst, drie lijken in het mortuarium. De slachtoffers zijn omgebracht op een manier die herinnert aan de tragedie waaraan ze eerder in hun leven ontsnapten. Iemand heeft het gemunt op 'overlevers' en die iemand speelt voor God. Het is aan rechercheur McAvoy om dit dodelijke spel te stoppen.
David Mark werkte meer dan vijftien jaar als journalist, waarvan een groot deel als misdaadverslaggever voor The Yorkshire Post. In die hoedanigheid raakte hij vertrouwd met de duistere kant van Hull, een omgeving waarin hij nu de boeken rondom rechercheur McAvoy situeert.

David Mark woont in Lincolnshire en is nu fulltime thrillerauteur.

David Mark werd door Val McDermid aangewezen als een van de meest veelbelovende thrillerauteurs van dit moment

'Een geweldige thriller van debuutauteur David Mark. We kijken uit naar een volgend boek rondom rechercheur McAvoy.' Daily Mail

'Intelligente plots, scherpe dialogen en goed uitgewerkte karakters. Fans van Peter James en John Harvey zullen smullen van de boeken van David Mark.' Publisher's Weekly

'De mazen van het net is een intrigerende en overtuigende thriller.' The Times

'Een rijke cast aan personages, overtuigende spanning. Een echte pageturner.' Manchester Evening News
Afbeeldingen
David Mark - De mazen van het net
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren