Titel

Clean mind, clean body

Schrijver
ISBN

9789021584256

Uitgever

Kosmos Uitgevers

Prijs

21,99

Bijzonderheden

Staat: Als nieuw / Bladzijden: 224 / Druk: / Art.nr. : cdfd048a-211f-4a17-8ce6-7aaf9ee4a7f4 / Vindplaats: opslag

Meer info
Tara Stiles biedt je met 'Clean mind, clean body' een schoon lichaam en een heldere geest met een thuis-detox van 28 dagen. Voor als je zoekt naar een betere manier om alles voor elkaar te krijgen.

Tara Stiles biedt je met 'Clean mind, clean body' een schoon lichaam en een heldere geest met een thuis-detox van 28 dagen. Tara deelt haar vierweekse detox-methode, omdat ze begrijpt dat mensen op zoek zijn naar een betere manier om alles voor elkaar te krijgen. Dit is geen gewone detox van het lichaam, het is óók een reiniging van geest en ziel. In 28 dagen veranderen dagelijkse routines en gewoontes. Deze praktische detox is niet moeilijk en kan door iedereen thuis worden gedaan. Zie het als mentale en fysieke selfcare.



'Een gemakkelijke reset om je beter te voelen en prettiger te leven.' - Deepak Chopra



Tara Stiles bewandelt al jaren haar eigen weg als het om een gezonde levensstijl gaat en moedigt jou aan hetzelfde te doen. Ze is een bekende in de internationale yogawereld, heeft haar eigen yogakledinglijn bij Reebok en geeft yogalessen bij de hotelketen W Hotels. De New York Times noemde haar ‘yoga-rebel’. Check haar online platform: www.stralayoga.com.

Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren