Titel

Nu even niets

Schrijver
ISBN

9789020213546

Uitgever

Ankhhermes, Uitgeverij

Prijs

18,50

Bijzonderheden

Staat: Als nieuw / Bladzijden: 192 / Druk: 1 / Art.nr. : 10e3d119-07bb-43fa-a44d-8bdc2740fd25 / Vindplaats: opslag

Meer info
In het niets vind je jezelf terug en daar ontstaan de mooiste ideeën en dingen, schrijft Jan Prins in 'Nu even niets', dus helpt hij je op weg om de stilte te zoeken en te vinden.

In 'Nu even niets' geeft Jan Prins op een begrijpelijke manier antwoord op de vraag wat je hebt aan spiritueel zelfonderzoek. Deze ken je vast wel: ‘geloof in jezelf’, ‘werk aan jezelf’, of: ‘accepteer jezelf’. En de vraag die er achteraan komt, ken je dan vast ook: ‘maar hoe dan?’Je kunt wel willen sleutelen aan jezelf, maar dan moet je wel weten wat het zelf is. Bestaat er wel een zelf? En waar is het te vinden? Spiritueel zelfonderzoek wordt door velen gezien als het hoogst haalbare in dit leven, maar waarom eigenlijk? Het antwoord ligt volgens hem in ‘het niets’: daar ontdek je wat je werkelijk bent. Om je bewust te worden van dat niets, moet je de stilte en de leegte opzoeken. In jezelf en om je heen. Te ontdekken dat daarin de vervulling ligt, is echt een van de mooiste dingen die je als mens kan overkomen. Het verlangen hiernaar noemt Jan Prins ‘spiritueel heimwee’. In 'Nu even niets' helpt hij je op weg om die stilte te zoeken en te vinden.
Afbeeldingen
Jan Prins - Nu even niets
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren