Titel

Reizen voor wereldverbeteraars

Schrijver
ISBN

9789021576954

Uitgever

Kosmos Uitgevers

Prijs

13,99

Bijzonderheden

Staat: Als nieuw / Bladzijden: 208 / Druk: / Art.nr. : 754d8c67-b90b-4669-b6be-67f95b7447a0 / Vindplaats: opslag

Meer info

In ‘Reizen voor verbeteraars’ laat Daniel Houghton zien dat een vakantie met respect voor aarde, cultuur, en natuur mogelijk is. En als we op een bewuste manier op reis gaan kunnen we de wereld zelfs op een positieve manier veranderen.



Voor Houghton, die de voormalige CEO van Lonely Planet is, werden zijn vele vaak zakelijke reizen een levensveranderingen leerschool en hij schreef dit boek om anderen te inspireren het reizen vanuit een andere invalshoek te bekijken: namelijk als iets positiefs! Vliegschaamte is helemaal niet nodig, dankzij dit boek kun je duurzaam én life-changing op reis.



‘Reizen voor wereldverbeteraars’ is een pleidooi om bewust te reizen en bevat behalve het verhaal van Houghton ook verhalen van en gesprekken met bevlogen reizigers zoals Laura Dekkers en Richard Branson.



Daniel Houghton werd op zijn 24ste CEO van Lonely Planet, dat hij in vijf jaar omtoverde van een traditionele uitgeverij tot multimedia platform met miljoenenbereik. Door Forbes werd hij in 2017 verkozen door een van de 30 invloedrijkste mensen onder 30.

Afbeeldingen
Daniel Houghton - Reizen voor wereldverbeteraars
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren