Titel

Chef Rotterdam

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789083154466

Uitgever

Kyosei

Prijs

44,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2021,1e druk ,220pp ,hardcover ,afbeeldingen ,horeca ,Rotterdam ,restaurant ,nieuw ,nog in cellofaan

Meer info
Chef Rotterdam deelt de indrukwekkende verhalen en beelden van 25 Rotterdamse chefs die op eigen wijze stevig aan de weg timmeren in binnen- en buitenland. Wie zijn toch die mannen die keer op keer onze smaakpapillen weten te triggeren? Wat bezielt hen om zestien, zeventien uur per dag achter het fornuis te staan om gasten tot in het extreme te willen verwennen?
Het 220 pagina’s tellende koffietafelboek bevat 25 interviews van evenveel Rotterdamse chefs die openhartig zijn over hun drive, hun onzekerheden, hun zorgen, hun blunders, de opofferingen die ze dagelijks doen en hun verdere ambities. Sterven in het harnas, dat wil uiteindelijk niemand.
Naast de interviews lichten de chefs in het boek één gerecht uit dat hen typeert als chef en als mens.
Cees Helder, het boegbeeld van de vaderlandse gastronomie, tekent voor de inleiding. In 2002 schreef hij geschiedenis door als eerste Nederlandse chef drie Michelinsterren bijeen te koken.
Afbeeldingen
Edwin Veekens ,Nicole Buising ,Dijlan van Vlimmeren - Chef Rotterdam
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren