Titel

Onmenselijk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789403103006

Uitgever

Bezige Bij

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2019, 123pp, paperback, ezelsoortje achterkaft, verder IN PERFECTE STAAT,

Meer info
Uitverkoopprijs

Philippe Claudel (Dombasle-sur-Meurthe,1962) is de auteur van een reeks internationaal succesvolle romans, scenario's en verhalen. Voor het inmiddels verfilmde Grijze zielen ontving hij de prestigieuze Prix Renaudot en de Grand Prix des Lectrices de Elle, en voor Zonder mij de Prix du Roman France Télévision. Voor Het kleine meisje van meneer Linh won hij de Euregio Literaturpreis. Het verslag van Brodeck werd genomineerd voor de Prix Goncourt. Claudel is eveneens de regisseur van de films Il y a longtemps que je t'aime, Tous les soleils en Avant l'hiver.
In 2012 nam Claudel de plaats in de Académie Goncourt voor de overleden Jorge Semprún.
Samenvatting
Een man plaatst naaktfoto’s van zijn vrouw op internet en biedt haar ter veiling aan. Een andere man biecht bij zijn collega op dat zijn penis ineens verdwenen is. Een groepje verveelde vakantiegangers besluit om een weddenschap te houden hoe lang het duurt voor een schip met vluchtelingen zinkt. Het zijn slechts drie van de vele anekdotes die Philippe Claudel in Onmenselijk vertelt. Hij is ‘ervan overtuigd dat er situaties zijn waarbij de literatuur de rol van schuurpapier op zich moet nemen. Om de hersens op te schuren – het doet eerst pijn, maar daarna kriebelt het ook’. Het resultaat is een reeks verrassende en prikkelende verhalen die een nieuwe, vileine kant van Claudel laten zien.
Afbeeldingen
Claudel, Philippe - Onmenselijk
Claudel, Philippe - Onmenselijk
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren