Titel

Communicatiekaart van Nederland / overzicht van media en communicatie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789013007657

Uitgever

Kluwer b.v., Uitgeverij

Prijs

3,50

Bijzonderheden

4e geheel herziene druk 2003, 300 blz., paperback - goed - geen markeringen o.i.d.

Meer info
De mogelijkheden om met de medemens te communiceren zijn niet alleen vrijwel onbeperkt. Ze zijn ook de afgelopen decennia sterk veranderd en vooral toegenomen. Er zijn nieuwe media bijgekomen: internet, mobiele telefoons, gratis dagbladen, draagbare-mp3-spelers en dvd´s. Bovendien is er binnen het bestaande aanbod ook sprake van vernieuwing: de buurtbioscoop is vervangen door de multiplex; de computer is naast tekstverwerker en rekenmachine ook communicatiemiddel, filmstudio, ontwikkelcentrale en jukebox geworden. Tientallen tv-kanalen zijn 24 uur per dag beschikbaar en het aantal radio-zenders en tijdschriften is toegenomen.
In deze vierde druk van de Communicatiekaart van Nederland worden deze ontwikkelingen in kaart gebracht waarbij de belangrijkste vragen telkens zijn: hoe heeft een medium zich ontwikkeld, hoe ziet het aanbod eruit, hoe gebruikt het publiek de verschillende media en wat zijn de ontwikkelingen die te verwachten zijn.
Het eerste deel omvat drie hoofdstukken waar de printmedia aan bod komen: kranten, tijdschriften en boeken. In deel twee worden in zes hoofdstukken de audiovisuele media behandeld: radio, tv, film, beeld- en geluidsdragers, telefonie en internet. Telkens wordt na een korte inleiding waarin de belangrijkste trends worden aangegeven, de geschiedenis geschetst, waarna aanbod en gebruik aan bod komen, gevolgd door paragrafen over wetgeving, branche-organisaties en toekomstverwachtingen. Het derde deel bevat een overzicht van de belangrijkste werkvelden: reclame, voorlichting, public relations, interne communicatie en journalistiek.
De Communicatiekaart van Nederland is bedoeld voor professionals die bij de media werkzaam zijn of er regelmatig mee te maken hebben (journalististen, reclamemensen en adverteerders), studenten bij communicatie-opleidingen aan het wetenschappelijk onderwijs en HBO en de geïnteresseerde leek.
Book4Book Alkmaar

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.

HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Book4Book.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Book4Book
  • Na uw bestelling ontvangen u en Book4Book een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Book4Book vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Book4Book kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren