Titel

Genezen met de bijbel

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Kurt Allgeier, Genezen met de Bijbel - De heilzame genezende krachten van de Bijbel herontdekt
Uitgeverij Boekencentrum, Den Haag, 1990.
Informatie over de bijbel als handboek op het gebied van natuurgeneeskunde. Vanuit de geloofsvisie dat God bij alle aspecten van het leven aanwezig is, is het terecht die hoogste autoriteit ook te bevragen over ziekte en genezing. De schrijver is erin geslaagd in zijn boek deze vragen duidelijk te stellen. Daardoor is het boek zeer herkenbaar. Uiterst waardevol daarnaast is echter dat het boek meer biedt; de bijbel blijkt ook vele wegen tot genezing aan te bieden. De bijbel blijkt één van de eerste handboeken op het gebied van natuurgeneeskunde te zijn. Gedetailleerd wordt een opsomming gegeven van geneesmiddelen, die in die tijd toegepast werden. Voorts blijkt de levenswijze van grote invloed. Ook hierin wijst de bijbel een duidelijke weg. Ten slotte wordt op evenwichtige wijze ook het wonder in de genezing behandeld, zonder in een kramp te geraken. Door het eenvoudige woordgebruik voor ieder goed te lezen.

NIEUW, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Allgeier , Kurt - Genezen met de bijbel
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren