Titel

Rijksmuseum kookboek

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789082543704

Uitgever

De Kookboekhandel

Prijs

12,50

Bijzonderheden

2016, 608pp, paperback

Meer info
Voor het Rijksmuseum kookboek is een lijst van vijftig Nederlandse ingrediënten opgesteld, bij de vijftig ingrediënten zijn klassieke Nederlandse recepten geschreven en vervolgens is aan 50 vooraanstaande koks en patissiers in Nederland gevraagd een recept met gebruik van dat ingrediënt te geven. Pas nadat alle teksten klaar waren zijn er kunstwerken uit het Rijksmuseum bij gezocht die passend waren bij de verhalen en recepten. Hierdoor is de enorme diversiteit aan kunst waar eten ook maar enigszins in verwerkt is op alle fronten aan bod gekomen. Daarbij de natuurlijk voor de hand liggende Stillevens, de serviezen waar het Rijks een enorme collectie van in huis heeft maar ook tekeningen, foto's, gebruiksvoorwerpen en natuurlijk de keuken van een poppenhuis. Uiteindelijk zijn er meer dan 900 afbeeldingen uit de collectie in het boek terecht gekomen. Daarbij meer dan 130 recepten met medewerking van beroemde koks als Robert Kranenborg, Jonnie Boer en Dick Soek. Maar ook jong aanstormend talent als Joris Bijdendijk, Jim de Jong en Benny Blisto hebben een bijdrage geleverd.
Afbeeldingen
Freud, Jonah - Rijksmuseum kookboek
DEMIRANDA Luyksgestel

Ik gebruik voor brievenbus post, post.nl
Voor pakketten DHL En voor Buitenland Meestal DPD,
Maar op verzoek voldoe ik aan uw wens.
Geeft u dan aan?

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DEMIRANDA.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DEMIRANDA
  • Na uw bestelling ontvangen u en DEMIRANDA een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DEMIRANDA vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DEMIRANDA kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren