Titel

Villa Rosa

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026159398

Uitgever

De Fontein Romans & Spanning

Prijs

9,00

Bijzonderheden

2021, pp, paperback

Meer info
Alice, een jonge twintiger die bol staat van de energie, wil zoveel mogelijk uit het leven halen. Het gelukkigst is ze als ze kookt, dus ze twijfelt geen moment als haar baas, de Italiaanse chef-kok Tonino, haar voorstelt een zomer lang naar Italië te gaan om de échte Italiaanse keuken te leren kennen.
Samen met haar beste vriendin vertrekt Alice naar Villa Rosa, een oude, statige villa aan de Italiaanse kust. Daar ontmoet ze Babetta, een oude vrouw die jarenlang de tuin van Villa Rosa heeft onderhouden. De liefde voor het koken bindt de twee vrouwen direct en onder de Italiaanse zon delen ze lief en leed met elkaar.
Maar er is nog iemand die indruk op Alice maakt: de onweerstaanbare Lucio, de broer van Tonino…
Afbeeldingen
Pellegrino, Nicky - Villa Rosa
Pellegrino, Nicky - Villa Rosa
2deleven-boeken Oostburg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel 2deleven-boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 2deleven-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en 2deleven-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 2deleven-boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 2deleven-boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren