Titel

Gezond gedrag is besmettelijk / handboek voor vitaliteit, gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789013093667

Uitgever

Vakmedianet

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011, paperback Conditie goed, witte schone pagina’s, kaft heeft omgevouwen hoeken.

Meer info
Dit boek laat zien dat er hoop is. Als er één plek is waar we een kentering kunnen maken in onze dure zorg is het wel binnen het bedrijfsleven. En waarom? Simpelweg omdat het bedrijfsleven baat heeft bij gezonde, gelukkige en betrokken medewerkers. Het is een bedrijfseconomisch model waarbij de positieve psychologie een belangrijke rol speelt. Dit boek is opgedeeld in drie gedeelten: het eerste gedeelte, dat bestaat uit drie hoofdstukken laat de omvang van het maatschappelijk probleem rondom zorg zien en hoeveel het ons kost, inclusief de kosten voor het bedrijfsleven. Maar het eerste deel geeft ook aan wat het oplevert als je investeert in de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Bovendien maakt het duidelijk hoeveel raakvlakken er zijn met actuele thema's zoals duurzame inzetbaarheid en het nieuwe werken. Het tweede gedeelte is voor diegenen die zich echt willen verdiepen in de achtergronden van de psychologie van arbeid en gezondheid. Hier vind je een hoofdstuk over de verschillende theoretische modellen en een hoofdstuk over meten is weten. Het laat zien dat gezondheidsmanagement geen softe wetenschap is, maar een keiharde noodzaak. Het derde gedeelte gaat echt over de praktijk. Na het lezen van de eerste hoofdstukken is duidelijk hoe belangrijk het is om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers en weet je ook nog welke theorieën en meetinstrumenten daarbij helpen. Maar uiteindelijk zijn er enkele succesfactoren die onmisbaar zijn voor het succes van een vitaliteitprogramma.
Afbeeldingen
Bredt, Folef, Hofstee, Mikkel, Meulen, Pepijn van der - Gezond gedrag is besmettelijk / handboek voor vitaliteit, gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid
Bredt, Folef, Hofstee, Mikkel, Meulen, Pepijn van der - Gezond gedrag is besmettelijk / handboek voor vitaliteit, gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid
Quirinus Den Haag

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Quirinus.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Quirinus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Quirinus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Quirinus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Quirinus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren