Titel

ZEN met hart en ziel

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

6,00

Bijzonderheden

als nieuw

Meer info
Het aangrijpende en hartstochtelijke levensverhaal van ISSAN DORSEY, travestiet en prostitué; later een zeer geliefde zenleraar en oprichter van het Maitri hospice voor aids patiënten.

Een goed geschreven boek die je een duidelijk beeld geeft van het tumulte leven van Issan van klein jongetje tot travestiet tot Zenpriester en uniek mens die uiteindelijk aan Aids overlijdt. Issan is een unieke zorgzame man die zijn leven als Zenboeddhist wijdt aan anderen en probeert voor daklozen en mensen met aids die in hun laatste fase zijn opvang en zorg te verzorgen. Het boek is door David Schneider met liefde geschreven en het is net of je door het lezen deel uitmaakt en voelt wat er allemaal gebeurt. Een boek wat zeker niet alleen voor mensen bedoeld is die een connectie met zen of het boeddhisme hebben. Verder is het een makkelijk leesbaar boek zonder al te veel typische boeddhistische woorden. De foto's in het boek geven het een extra dimensie.Een aanrader voor iedereen! Het boek verbreedt wel degelijk je horizon. Het verhaal van hoe een homofiele man die verslaafd aan drugs is en travestiet is uiteindelijk een andere weg in zijn leven vindt en Zenpriester wordt.

ALS NIEUW, LICHTE VERKLEURING, boek wat slecht ingenaaid, blokje los, verder uitstekend, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Schneider , David - ZEN met hart en ziel
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren