Titel

De boom van het leven Afbeeldingen Charles Darwin

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Het verhaal van Darwins leven
Grappig in beeld gebracht door kunstenaar Peter Sís
Een boeiend boek voor alle leeftijden
Voor zover ik kan zien, ben ik niet geneigd
anderen blindelings te volgen...
De ideeën van Charles Darwin over het ontstaan van het leven en natuurlijke selectie waren enorm revolutionair en hebben de moderne wetenschap en filosofie blijvend beïnvloed. Darwin was echter niet de eerste die over evolutie nadacht - zijn eigen grootvader had daar al over geschreven. Niemand had echter kunnen aantonen hoe evolutie precies plaatsvond. Dat is de verdienste van Charles Darwin.
Darwin vond het jammer dat hij nooit heeft leren tekenen. Maar hij kon wel schrijven, en Peter Sis heeft zijn levendige beschrijvingen als uitgangspunt genomen. Deze enorm gedetailleerde tekeningen, talloze dagboekaantekeningen, kaarten en uitklappagina’s vormen een briljante kennismaking met Charles Darwin.
Op basis van Darwins eigen boeken schetst Peter Sis een fascinerend beeld van deze opmerkelijke man. Eerst zien we de schooljongen, die van de natuur hield maar niet paste in de plannen die zijn vader met hem had; daarna de jonge student medicijnen, nog steeds in verzet tegen zijn vaders toekomstplannen. En tijdens de reis om de wereld ontstond Darwin de natuurkenner. Na vijf jaar keerde Darwin naar Engeland terug met de ervaring en gegevens die zijn levenswerk en erfenis zouden vormen.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Sis, Peter - De boom van het leven Afbeeldingen Charles Darwin
Sis, Peter - De boom van het leven Afbeeldingen Charles Darwin
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren