Titel

Ouderschap voor Dummies

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789043014588

Uitgever

BBNC Uitgevers

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, paperback 402 pag. in goede staat

Meer info
Word een betere ouder, of je kind nu een baby is, bijna een tiener of er ergens tussenin zit. Ouderschap is een lastige, maar dankbare klus waarvoor geen kant-en-klare handleiding bestaat. In dit boek vind je onmisbare informatie over de basisvaardigheden die je als ouder nodig hebt om met alledaagse problemen om te gaan; van leren gehoorzamen en zindelijkheidstraining tot voedselallergieën, het zoeken van een goede crèche en het zelfvertrouwen van je kind ontwikkelen. //

Recensie(s) :
De schrijvers - een echtpaar - geven in dit boek zeer gedetailleerde informatie met adviezen over het opvoeden van kinderen. Het boek heeft een overzichtelijke inhoudsopgave en index. Het onderwerp wordt systematisch behandeld in hoofddelen, onderverdeeld in hoofdstukken en paragrafen met duidelijke uitwerkingen van de onderwerpen. Het boek is een zeer uitvoerige wegwijzer voor opvoeders. Het gebruik van de inhoudsopgave en index is hierbij wel aan te raden. Het is meer een naslagwerk dan een leesboek. Met enkele cartoons en enkele verduidelijkende zwart-wittekeningen; de tekst is voorzien van veel tussenkopjes, tekstkaders, opsommingen en icoontjes in de marge. Het boek is voor ouders en opvoeders, doch is ook aan te bevelen voor anderen, omdat het gaat over allerlei vormen van communicatie met kinderen. Bovendien is het op een populaire wijze geschreven.
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren