Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

De tao van stress / in 3 stappen naar balans in je leven

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789000341078

Uitgever

Spectrum

Prijs

8,00

Bijzonderheden

2014, 208pp, paperback, eerste druk. Als nieuw.

Meer info
Stress is en blijft een groot issue voor veel mensen in onze tijd. De tao van stress geeft suggesties om stress te verminderen, te voorkomen en uiteindelijk op te lossen. In praktische stappen wordt de lezer door het boek geleid: vereenvoudig je leven, ga vermoeidheid tegen, kalmeer de drukke geest. Stress wordt hierbij zowel vanuit de fysieke als de mentale kant benaderd.
Praktische tips
De tao van stress is een toegankelijk en compleet boek over stressreductie. Met dagelijkse tips over voeding en beweging (Qigong) en oefeningen voor aandacht, rust en bewustzijn.
Robert G. Santee is professor in de psychologie en daarbij gespecialiseerd in Westerse behandelwijzen, oosterse filosofieën en stressmanagement. Hij is daarnaast leraar in de bewegingsleren Tai Chi en Qigong.
Afbeeldingen
Santee, Robert G. - De tao van stress / in 3 stappen naar balans in je leven
Santee, Robert G. - De tao van stress / in 3 stappen naar balans in je leven
lezen.muziek Mierlo

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

Nieuwste boeken vanlezen.muziek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren