Titel

Vaardig handelen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
In ons werk kunnen we onze energie en creativiteit vormgeven, en een diepe voldoening beleven aan wat wij tot stand brengen. Maar voor de meeste mensen heeft werken deze functie als levende inspiratiebron verloren. We ervaren ons werk vaak als een frustrerende noodzaak die veel spanningen met zich meebrengt. In ‘Vaardig handelen’ wordt nauwkeurig onderzocht hoe weerstanden, gebrek aan concentratie of verspilling van energie en tijd ontstaan. Eenvoudige oefeningen kunnen ons leren hoe wij op totaal andere wijze met problemen op ons werk om kunnen gaan. Als spanningen verdwijnen kan werken een bron worden van inspiratie en creativiteit en een manier om diepe voldoening te ervaren. Door vaardig te handelen kan elke ervaring een uitdaging zijn om met volle inzet te leven en te werken.
TARTHANG TULKU werd opgeleid in de Tibetaans boeddhistische traditie en werkt sinds 1969 in Amerika. Hij heeft de leiding over grote projecten op het gebied van drukken, uitgeven, architektuur, kunst en onderwijs. Hij is de auteur van een tiental boeken, waaronder Ruimte, Tijd en Kennis, Leven in evenwicht en Open bewustzijn. ‘Vaardig handelen’ is gebaseerd op zijn eigen observaties en op de gesprekken met zijn medewerkers en studenten. Gebaseerd op een diep inzicht in het werken als zinvol handelen, is dit boek een praktische gids voor ieder die werkt.

De uit Tibet afkomstige lama (priester) behandelt in dit alleraardigste boekje het fenomeen “werk”, dat hij ziet als een bron van bewustwording en groei. Van daaruit kunnen we leren positief en gezond met het leven, onszelf en elkaar om te gaan. Het boek bestaat uit drie delen, handelend over bewustwording van mogelijkheden en (zelfopgelegde) beperkingen, het veranderen van blokkerende patronen, en sociaal funktioneren. Met zijn analyse van allerlei tekortkomingen toont Tulku zich een scherp observator met een diep psychologisch inzicht in de menselijke natuur. De au fond zeer voor de hand liggende oplossingen die hij aanbiedt zijn van een ontroerende eenvoud. Die op het eerste gezicht zo simpele waarheden zijn in het dagelijks leven minder vanzelfsprekend dan men na lezing van dit boekje zou wensen.
(Biblion recensie, A. Tweehuysen)

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Tarthang Tulku - Vaardig handelen
Tarthang Tulku - Vaardig handelen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren