Titel

De mooiste verhalen en legenden van Hindoeisme en Boeddhisme

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

6,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Het hindoeisme en het boeddhisme hebben ons een schatkamer vol prachtige verhalen en legenden nagelaten. Dit boek bevat een boeiende selectie van die verhalen en legenden uit de heilige boeken van het hindoeisme en het boeddhisme, zoals de Mahabharata en het Ramayana.

Het hindoeïsme en het boeddhisme hebben ons een schatkamer vol prachtige verhalen en legenden nagelaten. Dit boek bevat een boeiende selectie van die verhalen en legenden uit de heilige boeken van het hindoeïsme en het boeddhisme, zoals het Mahabharata (waarvan de Bhagavadgita deel uitmaakt) en het Ramayana.

Deze verhalen, die een ontstaansperiode van ruim duizend jaar beslaan, geven een indringend beeld van de twee Oosterse religies, die ook in het Westen grote aanhang genieten. De beeldende kunst in India en Voor-Indië is doortrokken van de personages uit de verhalen en van symbolen, die verwijzen naar roemruchte gebeurtenissen waarover de heilige boeken vertellen. De lectuur van de hindoeïstische en boeddhistische legenden en verhalen geeft ons dan ook een dieper inzicht in de rijkdom van de Indiase en Voor-Indische culturen.

Speciaal voor deze uitgave zijn de verhalen en legenden in modern Nederlands herschreven, zodat ze goed toegankelijk zijn.
Een must voor iedereen, die belangstelling heeft voor Oosterse godsdiensten en de boeiende verhalen van Rama, Krishna en Boeddha wil lezen.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
De mooiste verhalen en legenden van Hindoeisme en Boeddhisme - De mooiste verhalen en legenden van Hindoeisme en Boeddhisme
De mooiste verhalen en legenden van Hindoeisme en Boeddhisme - De mooiste verhalen en legenden van Hindoeisme en Boeddhisme
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren