Titel

Rotterdam jaren 80/90

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789491835254

Uitgever

Studio Kers

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2022, 272pp, paperback, GLOEDNIEUW, zwart/wit fotografie,

Meer info
Samenvatting
Rotterdam jaren 80/90 vormt het fotografische verslag over die jaren door Hansje de Reuver. Zij is een door-en-door kind van de stad, de dichter Manuel Kneepkens noemde haar de "prinses van de sien". In prachtige, soms rauwe zwartwit foto’s toont zij een compleet beeld van een voor de kunst en cultuur belangrijke naoorlogse periode. In deze sien speelden markante figuren als Frans Vogel, Cor Vaandrager en Jules Deelder een prominente rol en kwamen toonaangevende evenementen als Poetry International tot wasdom. Het cultuurhistorische belang van dit verslag is niet te onderschatten. Want zoals de eigentijdse kunstenaar Gyz la Rivière ooit zei: de nieuwe generaties zijn schatplichtig aan die scene. Met een voorwoord van Jan Oudenaarden
Afbeeldingen
Reuver, Hansje de - Rotterdam jaren 80/90
Reuver, Hansje de - Rotterdam jaren 80/90
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren