Titel

De Tao van Relaties

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Evenwicht tussen twee partners wordt niet alleen bereikt door afhankelijkheid, maar juist ook door onafhankelijkheid. Zowel verschillen als overeenkomsten moeten in stand blijven. De tao van relaties maakt dat inzichtelijk en helpt bij het vinden van harmonie.

Alleen 'man' bestaat niet, noch alleen 'vrouw', de aard van de één maakt de ander noodzakelijk. Tao is yin en yang in een dynamisch evenwicht. Het in evenwicht brengen van man en vrouw wordt niet alleen bereikt door het samengaan, maar juist ook door het gescheiden blijven. Het proces van relatievorming bestaat uit twee tegengestelde zaken die zich gelijktijdig voordoen. Zowel het verschil als de overeenkomst moeten in stand worden gehouden. Het in stand houden van deze paradox is een kunst voor de mysticus, maar evengoed voor geliefden. Dit maakt DE TAO VAN RELATIES met veel inzicht aanschouwelijk. De kunst van de tao is het vinden van een balans tussen het mentale en het fysieke, tussen het natuurlijke en het gecultiveerde, tussen het woeste, primaire en het bedwongene, gecontroleerde. DE TAO VAN RELATIES gaat over balanceren en over het bereiken van het buitengewoon gewone. Man en vrouw ontmoeten elkaar in leegte, groeien in leegte en worden gevuld met leegte.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Grigg,  Ray - De Tao van Relaties
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren