Titel

De Zaligsprekingen als inwijdingsweg

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Jezus, de Meester, riep zijn leerlingen op om aan zichzelf te werken om zo een steeds zuiverder instrument te worden voor de Christusgeest. Want alleen wie het meesterschap verwerft over het eigen ego zal mogen ervaren hoe de goddelijke Geest in hem (haar) tot leven komt. Dit harde werken aan jezelf noemt Jezus - in aansluiting op de oude, universele traditie - het gaan van de inwijdingsweg. Zovele van de woorden die Jezus spreekt, hebben dan ook betrekking op deze inwijdingsweg. In de Zaligsprekingen, een reeks van negen korte spreuken, tekent Jezus die weg in negen achtereenvolgende stappen, tekent hij de innerlijke groei die wij op die weg ervaren mogen, tekent hij de verschillende uitdagingen waarvoor we op die weg geplaatst worden. Deze negen spreuken zijn ook voor ons, in onze tijd, uiterst actueel. Je zou zelfs mogen zeggen dat het erop lijkt alsof wij pas in onze tijd de diepere betekenis van die woorden beginnen te begrijpen. Het begint al meteen met de eerste spreuk. Die stelt als voorwaarde voor het gaan van de inwijdingsweg dat wij ons leeg moeten maken: ons bevrijden van de dodelijke en dominante kracht van het denken. Wie dat leert komt in aanraking met de dieper in onszelf verborgen krachten van verwondering.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Stolp , Hans - De Zaligsprekingen als inwijdingsweg
Stolp , Hans - De Zaligsprekingen als inwijdingsweg
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren