Titel

Dronescapes / De nieuwe luchtfotografie van Dronestagram

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789077438039

Uitgever

Lannoo

Prijs

9,99

Bijzonderheden

2017, 288 blz, hardcover, zgan

Meer info
Sinds een paar jaar vliegen drones, ooit ontwikkeld voor militair gebruik, op allerlei manieren ons dagelijks leven binnen. En niet alleen als mogelijke pizzabezorger, maar vooral als kleine, wendbare 'vliegende camera'. Drones maken luchtfotografie bereikbaar en betaalbaar - en de resultaten zijn verbluffend. In dit boek, samengesteld door de website Dronestagr.am en de gerenommeerde fotoredacteur Ayperi Karabuda Ecer, vind je de 250 beste dronefoto's ter wereld. Zo zweef je in vogelvlucht over het beeld Christus de Verlosser in Rio de Janeiro, kijk je een vliegende adelaar recht in de ogen en werp je een duizelingwekkende blik op een van de hoogste watervallen van Mexico. Naast schitterende beelden krijg je in dit boek volop informatie over de achterliggende technieken en tips voor het zelf aanschaffen en gebruiken van een drone voor fotografie. Dronestagr.am bestaat sinds 2013 en is wereldwijd de grootste website gewijd aan dronefotografie, met bijna 10.000 actieve gebruikers uit meer dan 70 landen en een beeldbank van ruim 20.000 foto's. Ayperi Karabuda Ecer werkte voor Reuters, was hoofdredacteur van Magnum Photos Paris en voorzitter van de jury van de World Press Photo. Zij heeft meerdere bekroonde fotoboeken en multimediaproducties op haar naam staan.
Afbeeldingen
Karabuda Ecer, Ayperi - Dronescapes / De nieuwe luchtfotografie van Dronestagram
Zoë Mai Haastrecht

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Zoë Mai.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Zoë Mai
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zoë Mai een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zoë Mai vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Zoë Mai kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren